Nya yinyoga-appen är här!

Den nya yinyoga appen funkar perfekt i mobil, iPad och på desktop.

Är ”fred på jorden” en klyscha?

Den nya yingoga-appen är här! I torsdags hade vi release-fest för appen. Och då jag skulle berätta vad syftet var så…orden stockades i halsen…blev det uppenbart. Fred på jorden. Klyscha? Ja, må så vara. Men är det inte det vi alla EGENTLIGEN vill? Appen ger oss möjlighet till avslappning, och ilska, hat och viljan till krig, att skada någon annan varelse kan omöjligen samarbeta med en avslappnad och rofylld kropp. Så här är vårt bidrag till dagens konflikter. Gör mer yinyoga, meditera mera. Fred inom och fred utanför oss. Och nu är den alltså här. Som vi har väntat! Försening efter försening…Vi är så stolta över den. Den innehåller så mycket fint, massa nya pass, nya meditationer andningsövningar och sagor.

Helt ny yogaapp med många nya funktioner

Appen är fylld av allt vi har längtat efter att dela. Skillnaden på den nya och den gamla? Läs utförliga frågor/svar om den nya/gamla appen här.

Olika guidningar av mig

En viktig ny funktion är att jag har känt att det blir väl lite tjatigt att höra samma guidning i passen, därför spelade jag in två olika, en med mycket prat, instruktioner och information om varje ställning och en med endast små påminnelser, uppmaningar till avslappning, med mycket tystnad.

Meditationer med Mats och musik som bakgrund med mera

Ja, och varför inte ha ljuvlig bakgrundsmusik eller havsvågor till min eller Mats guidning? Ja, Mats är också med och leder underbara meditationer. Sen finns det andningsövningar och program med särskilt fokus på stress, ångest och sorg. Och sagan om Buddhas liv, och andra dikter och berättelser att lyssna på medan du yinyogar. Du kan också skapa oändligt med egna pass och skicka till vänner/elever.

Och så en härlig detalj: jag kommer att kunna skicka små påminnelser om avslappning och närvaro till dig, eller annan information. På så sätt blir appen än mer personlig. Som att ha en snäll vän i fickan.

Prisfrågan

Priset då? Det är en enorm investering vi gör. Både finansiellt och tidsmässigt. Vi ville ändå göra den nya appens kostnad så human som möjligt, så att alla kan ha råd med den. Därför tyckte vi att 349 kr om året för hela appen blev en balanserad summa trots att “de som kan detta” rådde oss att istället ta ett högre månads-prenumerationspris. Men – från och med idag och fram till den 15 november får du appen för halva priset: 175 kr per år livet ut – priset gäller så länge du behåller abonnemanget. Det ingår även en 3 dagars gratis prova på, så du har inget att förlora!

LADDA NER DEN FÖR IPHONE HÄR

PS. Dela gärna info om appen och det förmånliga erbjudandet just nu! Tack!

Vad innehåller den nya yinyogaappen?

  • 47 st vägledda yinyoga-pass av och med Sveriges främsta yinyogaprofil Magdalena Mecweld. Alla guidningar är nyinspelade av Magdalenas omtyckta röst med högsta ljudkvalitet och rikt innehåll som bygger på den senaste yogakunskapen.
  • Välj pass utifrån tidsåtgång, mentala behov, kroppsfokus eller aktivitet – exempelvis tröst, avkoppling, höfter, säte, golf eller löpning. Speciella program för mental balans för att motverka stress, sömnlöshet och depression.
  • 20 st meditationer med Magdalena Mecwelds eller Mats Nielsens guidning som hjälper dig att hitta lugn och balans.
  • 4 st enkla, korta andningsövningar.
  • Välj mellan ”mycket guidning”, ”lite guidning” av Magdalena eller ”tystnad med endast gong”.
  • Utöver Magdalenas röst kan du ha musik/havsvågor/fågelkvitter, tropiskt regn som bakgrundsljud under passen/meditationerna.
  • Här finns specialkomponerad så kallad Solfeggio musik med ljudvågor som främjar hälsan att ha i bakgrunden.
  • Du kan yinyoga till meditationer med Magdalena eller Mats eller till berättelser som Magdalena läser.
  • Skapa obegränsat med egna pass och välj de bästa positionerna för en skräddarsydd upplevelse som du sedan kan dela med dina vänner/elever.
  • Appen innehåller en användbar timerfunktion med olika gong-ljud. Specialdesignad för yogalärare eller för din egna yinyoga/meditation.
  • Offline-funktion på hela appen.
  • Magdalena påminner och uppmanar till avslappning med små korta personliga meddelanden inne i appen.
  • Appen uppdateras kontinuerligt med nytt innehåll.

 

Hoppas att du kommer att tycka om den nya yinyoga.appen!